Een goede piraat is je beste maat, zo’n tattoo wil eigenlijk iedereen in z’n nek of op z’n sabel. O’nie! “Luisteraars en amateurs, van de krakende ether naar de krakende dansvloer hier isssssss Piraten Power Hour!” Tja, bijna iedereen heeft af en toe behoefte aan wat Hollandse ingrediënten, aan polderevergreens, wat tranentrekkende smartlappen en wat…

BOKKERS Onbesoesde Rock N Roll optreden!

Hey Frank Vos en podiumbouwers!!

Knap d’r moar een paar extra spiekers in want de planken zult as vanolds weer van het podium krullen!!

Een optreden van de “Duitse Feestmachine” Otto Lagerfett is gevuld ‘70 en ‘80 klassiekers zoals “Du,” “Fiesta Mexicana,” en “Sierra Madre”. Deze hits worden afgewisseld met Otto’s eigen hits zoals “Bumsfallerra,” “Her Pastor,” “Una Cerveza,” en het mooie “Das Kann Doch Nur Die Liebe Sein,”. Een optreden van Otto is een mix van vroeger en nu, met een vleugje humor en als extra de onweerstaanbare dansmoves von der Otto

“Una paloma blanca, I’m just a bird in the sky”: Een refrein dat Baker ontelbaar vaak heeft gezongen. En tot ieders verbazing wordt ‘Little Green Bag’ meteen een wereldhit.

Al weer 50 jaar staat George Baker, alias Hans Bouwens al weer op het podium.

Chipz

‘1001 Arabian Nights’ van CH!PZ ging eind 2022 viral, en dat kwam door Tik Tok. Miljoenen keren werden de eerste Tik Toks bekeken en nagedaan. Met meer dan 2 miljoen verkochte singles en albums wereldwijd, heeft CHIPZ (CH!PZ) zich bewezen als één van de succesvolste popgroepen uit Nederland. Met hit na hit, waaronder “Cowboy”, “Captain Hook”, “One, Two, Three!”, en natuurlijk “1001 Arabian Nights”, heeft CHIPZ meer dan 35 internationale top 10-hits gescoord, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt.

Ze staan nog steeds wekelijks op het podium en nu eindelijk tijdens Het Meezingfestijn in Nijeveen!

Wir sind SPITZE!

De meest toffe Limburgse feestband! Wegens groot succes in Nijeveen op herhaling.

Après-ski-repertoire, waarbij de band schlager- en polkamuziek combineert met andere stijlen, zoals rock en dance. Dikke party!

Jannes

Wie Jannes nog niet kent heeft onder een dikke steen gelegen. Hit na hit komt tijdens dit optreden van ‘de koning der piraten’ voorbij. Van ‘Ga maar weg’ via ‘Adio Amore’ en ‘Eleonora’ naar ‘Monica’ en meer. Het Meezingfestijn Nijeveen wordt al jaren afgesloten door Jannes ‘De hele wereld mag het weten’!!

De Suskes

In 2023 stonden De Suskes op de maandagavond tijdens de feestweek Nijeveen. Na dit succes staan De Suskes nu in het voorprogramma van Bokkers. De Suskes is een feestband uit het noorden van het land. De Suskes hebben hun sporen live al ruimschoots verdiend en laten in alle windstreken van Nederland, het stucwerk van de muur knallen.U vraagt en wij spelen (nou ja, een poging:).

De Suskes kan je ook kennen van feestkneiters als ‘Donders machtig mooi’, maar ook van en agrarische hits als ‘Melken doe je zo’, ‘Boeren an de macht.