Veelgestelde vragen

Garderobe/vermiste voorwerpen
De garderobe wordt verzorgd door Voetbalclub SVN. Het gebruik van de garderobe is gratis. Vermiste voorwerpen zoals jassen, sleutels, IDs etc kunnen bij de garderobe worden afgegeven of opgevraagd. Mocht je iets kwijt zijn stuur dan een mail naar: info@meezingfestijnnijeveen.nl voor meer informatie.

Minimale leeftijd
De minimale leeftijd voor de feestavonden is 14 jaar. Uiteraard geldt de regel Nix18.

Parkeren
Voor auto’s is er ruime parkeergelegenheid op het evenemententerrein Nijeveen, naast de feesttent en aan de Nieuweweg. Het parkeren is geheel gratis. Volg de instructies en aanwijzingen van onze verkeersregelaars.

Pinnen/cash/munten
Er kan geen cashgeld gepind worden op het terrein. Als alternatief is pinnen wel mogelijk aan de kassa van de muntenverkoop in de feesttent. Er bestaat de mogelijkheid om munten te pinnen, hiermee kunnen drank en snacks worden besteld. Tickets aan de dagkassa dienen contant betaald te worden en ga je met een taxi dan is het verstandig om cash op zak te hebben.

Roken
Roken is alleen toegestaan in de openlucht of in de overdekte Rook ’n roll tent.

Indien u zich niet aan deze regel houdt kunt u van het festivalterrein worden verwijderd. Bij eventuele bekeuringen door uw toedoen zullen deze kosten en aansprakelijkheid op u worden verhaald. Dit geldt ook voor het gebruik van e-sigaretten;

Taxi info / Kiss & Ride
De Kiss & Ride zone is te vinden aan de Nieuweweg te Nijeveen t.h.v. de feesttent op aanwijzing van de verkeersregelaar.

Kom op tijd
Bij een uitverkochte editie kan het zijn dat je niet naar binnen kunt. We houden het graag vriendelijk en gezellig en vragen je dan ook de aanwijzingen van de vrijwilligers en beveiligers te volgen. Wees op tijd dan voorkom je teleurstellingen.

Tickets
Tickets dienen te allen tijde worden afgedrukt en meegenomen. Scannen van tickets op mobiele telefoons kan niet worden gegarandeerd. Mocht je problemen hebben met eTickets neem dan contact met de ticketservice van EVENTREE

Tijden
De MEEZINGFESTIJN NIJEVEEN Feesttent gaat om 19.30 uur open. Het programma start om 20.30 uur. De eindtijd is om  01.00 uur. Hou voor eindtijd en vertrek rekening met uitloop ivm drukte garderobe, laatste drankje/snack, spreiding vertrek publiek etc. Wees ruim in je tijd dan hoef je niets te missen.

WC’s
Het gebruik van WC’s is geheel gratis en dit willen wij als service graag zo houden. Wees wel zo vriendelijk de boel schoon achter te laten.

Weer
Het MEEZINGFESTIJN NIJEVEEN houdt altijd rekening met de weersomstandigheden. Sowieso wordt de feesttent verwarmd.